Orhan ALTUN - Müdür

1965 yılında Ceyhan´da doğdu. İlk, Orta, Lise öğrenimini Ceyhan´da tamamladı. Öğretmen okulunu Hatay´da bitirdikten sonra sırası ile Kars-Digor, Erzurum-Horasan, Ceyhan, İmamoğlu, Yüreğir, Seyhan ve Çukurova´da öğretmen ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Lisans eğitimini LTP Sosyal Bilgiler alanında 2008 yılında tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise Toros üniversitesi İŞLETME alanında 2014 yılında tamamladı. Sayısız hizmet içi eğitimine katılan Orhan ALTUN, eğitim alanında yapılan yenilikleri ve projeleri araştıran bir kişiliğe sahiptir.

"HAYATINA ŞEKİL VEREN, İLİM İLE İRFAN OLSUN

BİR ELİNDE BİLGİSAYAR, BİR ELİNDE DEĞERLERİN OLSUN"

felsefesiyle gittiği her yerde halk ile bütünleşen, oraya eserler bırakmayı, Aziz Türk milletine hayırlı evlatlar yetiştirmeyi ve iyi bir baba rol modeli olmayı hayat düsturu haline getirmiş biridir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

(322) 328 3014 (322) 328 3015 Eposta