Yüreğir Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Halk Eğitim Merkezi olarak; Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim ilkesiyle hareket eden uygulamalarıyla, bölgesinde ilkleri gerçekleştiren, Toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknolojik yenilikleri takip eden, bireyleri topluma kazandıran, örnek ve tercih edilen bir yaygın eğitim kurumu olmak.

Misyon: Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinden yararlanmak isteyen tüm vatandaşlarımıza en kaliteli koşullarda; Eğitim Öğretim hizmeti sunarak, kendisini geliştiren, Milli manevi ve evrensel değerleri benimsemiş, çağın gereğine göre bilgilerini yenileme ihtiyacı duyan, Milli kültürümüze ve değerlerine bağlı, üretken, demokratik, değerlere saygılı, toplumla barışık, ülkesinin her alanda gelişmesi için çaba harcayan kişiler olmalarına destek sağlayıcı eğitimler gerçekleştirme.

Başarılar:

Saatler: 08:00 22:00
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ´´Terörden Uzak Geleceği Parlak Taekwando Yıldızları´´adlı SODES projesi

Telefon - 0 322 3283014

WEB - https://ssshem.meb.k12.tr

Adres - PTT Evleri Mh. 3603 sk. no 2 Yüreğir Adana 01260 Türkiye

Öğretim Şekli :Tam gün Tam yıl

Yerleşim Yeri - Ptt Evleri Mh. (M.Adil İkiz Orta Okulu yanı) 3603 Sk No:2 Yüreğir ADANA